Over ons

Dé studenten beleggingsvereniging van Delft, voor en door studenten.

Het begon in 2014 met een bezoek aan de Zuidas in Amsterdam, het financiële centrum van Nederland. Met een groep studenten, studerend aan de TU Delft voor de minor Finance, zijn we op bezoek geweest bij ABN AMRO en Kempen & Co om een beter beeld te krijgen van het functioneren van een financiële instelling. De meesten van ons hadden nog nooit eerder een trading desk gezien. Het toepassen van onze technische en wiskundige vaardigheden op financiële vraagstukken was iets nieuws; we waren natuurlijk aan het studeren om ingenieurs te worden. Aan het einde van de minor en de bedrijfsbezoeken, was het duidelijk dat veel van ons verder wilden gaan in de financiële wereld. Dus dat is wat we hebben gedaan!

 

Wij hebben samen een eigen beleggingsvereniging opgericht waar we de theorie van onze minor konden toepassen. Samen beheren wij onze portefeuilles en maken wij aanpassingen op basis van de actuele economische ontwikkelingen. Daarnaast breiden wij onze kennis constant uit door symposia bij te wonen, finance-gerelateerde activiteiten te organiseren en door nauwe banden met financiële instellingen te onderhouden.

Op dit moment werken veel van onze leden en alumni voor grote firma’s zoals INGNN GroupEYMorgan Stanley en Goldman Sachs. Wij geloven dat Bona Fide een perfect platform is om ideeën te delen en daardoor betere beleggers te worden, klaar voor een toekomst in de financiële wereld.