Het XIIIe Bestuur

Ontmoet het 8e bestuur!

Bestuursfoto_DSC03048
Daan (4)

Daan van Hamersveld

Voorzitter

Even voorstellen: Daan van Hamersveld, Voorzitter, 22.

Dag lezers, naast voorzitter van Bona Fide ben ik ook ondernemer en inmiddels alweer vijfdejaars student. Mijn bedrijf verkoopt zowel condooms als chips en fietslampjes, rara wat doe ik? Ik ben afgestudeerd in Biomedische wetenschappen te Leiden en studeer nu Technische natuurkunde in Delft. Mijn interesse in financiële markten leidde me ertoe een minor M&A in Rotterdam te volgen waar ik mijn kennis over valuatiemethoden kon verdiepen. Uiteindelijk ben ik zo bij Bona Fide beland waar ik vooral gelijkgestemden zocht die dezelfde passie deelden. Ik ben lid geworden van Magna Capital omdat zij open staan voor originele ideeën. Er wordt regelmatig gegrapt over dat ik bij het verkeerde fonds zou zitten aangezien mijn beleggingsfilosofie meer overeenkomt met dat van Bona Fide 1, waar de focus ligt op het bepalen van de intrinsieke waarde van investeringen.

De kans om het bestuur van de vereniging te worden was voor mij verrassend aangezien ik werd gevraagd toen ik nog maar een aantal maanden lid was. Onder het motto ‘alles kan’, heb ik de stier bij de hoorns gepakt en ben ik er vol voor gegaan. Inmiddels ben ik als voorzitter, samen met de vereniging, gegroeid. Ik krijg enorm veel energie van onze gemeenschap en ik ben trots op wat we samen neerzetten.

Luan van Nimwegen

Secretaris

Even voorstellen: Luan van Nimwegen, Secretaris, 26.

Hey! Wat mooi dat je hier bent. Je wilt dus wat meer weten over die blonde gast van het Bona Fide bestuur. Ik vermaak me alweer een tijdje bij de TU Delft, maar ik woon deze dagen in Rotterdam. De faculteit van mijn master, Engineering and Policy Analysis, is echter te vinden in het gebouw van de universiteit Leiden in Den Haag. Om me toch nog een beetje los te trekken van de randstad ben ik ook een studiereis aan het organiseren naar Japan.

Ik heb altijd interesse gehad in finance, maar ik ben pas begonnen met beleggen in 2020. Na een mooie tijd bij Virgiel begonnen mijn inkomsten eindelijk hoger te worden dan uitgaven. Zonde om dat geld dan niet voor je te laten werken. Na goede verhalen van mijn huisgenoot, heb ik me toen ook snel aangesloten bij Bona Fide. Ik heb al ontzettend veel opgestoken daar, maar elke vergadering leer ik toch weer iets nieuws. Daarnaast heb ik het ontzettend gezellig met de (oud)leden. De kans om bestuur te doen in deze tijd waar (eindelijk) weer van alles mogelijk is, greep ik dan ook gelijk aan. Ik mag mij naast secretaris van de vereniging ook voorzitter van het dispuut Magna Capital noemen. Hier heb ik me vanaf mijn inschrijven dan ook perfect thuis gevoeld.

Luan (4)
Olivier (5)

Olivier Eising

Penningmeester