Activiteiten

Vergaderingen & trainingen

2x per octaal vindt er een vergadering plaats waarbij beide fondsen aanwezig zijn. Tijdens deze vergaderingen wordt de portefeuille geëvalueerd en worden nieuwe aandelen of andere producten gepitched. Tevens is er ruimte voor educatieve presentaties over finance-gerelateerde onderwerpen, zoals de waardering van bedrijven middels DCF of de rol van kunstmatige intelligentie in finance.

Inhousedagen

In de afgelopen jaren zijn meerdere inhousedagen bij partners van Bona Fide georganiseerd. Een inhousedag biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met medewerkers en op deze manier antwoord te krijgen op al jouw vragen over de betreffende organisatie. Je krijgt zo een goede indruk van de sfeer en de cultuur binnen de organisatie.

Sociale activiteiten

Naast alle educatieve activiteiten, vinden we het ook belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Na iedere vergadering praten we altijd nog even na met een drankje, en door het jaar heen organiseren we meerdere borrels en andere sociale activiteiten om een gezellige sfeer binnen de vereniging te creëren en te behouden.