Bona Fide op de green (Dutch only)

Beleggen is geen beroep, het is een lifestyle. Ter ere van ons drie jarig bestaan stonden er dit weekend 18 leden van Bona Fide op golfbaan Kralingen. Als voorbereiding op toekomstige bedrijfsuitjes van de bank werd er een golf clinic gevolgd. Met een pannenkoek en twee bier achter de kiezen, stapten de dappere heren en dame, in de brandende hitte, de golfbaan op. Wat zijn die BF’ers toch doorzetters!
Op de driving range werden de swings geoefend, op de green de puts. We voelden ons helemaal thuis tussen al dat groen en het was tijd geworden voor een ‘put’ wedstrijdje. Oud-lid Thomas Hylkema sleepte de hoogste score binnen. Echter bleek hij, tijdens zwoele dagen golfen, een handicap van 15 bij elkaar geslagen te hebben, hetgeen hij uit schaamte nooit tegen Bona Fide heeft durven zeggen. De prijs werd daarom toegekend aan runner-up Max Broekman die er met een echte gouden nep plak vandoor ging.
Hoog tijd om de reserves aan te vullen! In het zonnetje werd dankbaar een drie gangenmenu genuttigd. Enkele mooie woorden van de voorzitter later, liepen we langs een goed gevulde parkeerplaats, richting de binnenstad van Rotterdam. Het was wel duidelijk dat het dividend uitgegeven kon worden aan ijzers en scheurijzers op de golfclub. Zien onze beleggers deze lifestyle ook zitten?
Hugo Taams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *